Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Σ.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Σάββατο 12  Μαρτίου και  Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στα « ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ν. ΑΕ»
στο 1ο χλμ. Λαρίσης - Τρικάλων ,Τερψιθέα, στην Λάρισα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο  Περιφερειακό Ομαδικό και Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι  της Κεντρικής Ελλάδας έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, των Νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, και της γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Ιστιαίας – Ωρεών και Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας έναντι παραβόλου 5 ευρώ κατά άτομο που θα κατατίθεται κατά την προσέλευση των μαθητών/τριών στο χώρο των αγώνων όπου θα γίνεται και η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων κατά τις εγγραφές.
Τα σχολεία πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή  των μαθητών και μαθητριών τους μέχρι και την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρα 13:00 στην Γραμματέα της ΕΣΣΚΕ αποκλειστικά και μόνο στο fax : 22310-26417 υπ’ όψη κ. Βαϊοπούλου    ή στο e-mail : vaiopouloug@yahoo.gr .
 Στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριληφθούν: 1)Για τα ατομικά πρωταθλήματα , ον/μο , τάξη και σχολείο. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 400 μαθητές και μαθήτριες.   2)Για τα ομαδικά πρωταθλήματα θα πρέπει να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη «ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και να υπογραφεί από τον δ/ντή του σχολείου. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών σε όλους τους ομίλους, σαράντα ομάδες.   Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, κατάθεσης των συμμετοχών.
                                                                            Πρόγραμμα αγώνων
Σάββατο
12 Μαρτίου 2011
Εγγραφές ΟμάδωνΛήξη εγγραφών
09:00 – 10.05
Σάββατο
12 Μαρτίου 2011
Τελετή Έναρξης
10:15
Σάββατο
12 Μαρτίου 2011
1ος – 5ος Γύρος Ομαδικού
Έναρξη 11:00
-          Λήξη 16.30
Κυριακή
13 Μαρτίου 2011
Εγγραφές Ατομικών – Λήξη εγγραφών
09:00 -10.05
Κυριακή
13 Μαρτίου 2011
Τελετή Έναρξης
10:15
Κυριακή
13 Μαρτίου 2011
1ος – 5ος Γύρος Ατομικών
Έναρξη 11:00
-          Λήξη  16.30

Περισσότερες λεπτομέρειες, στην προκήρυξη της ΕΣΣΚΕ που επισυνάπτεται και που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας ΕΣΣΚΕ,   www.esske.net.
Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν και ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιχείρηση ΙΚΕΑ Θεσσαλίας για την πολύτιμη  ηθική και οικονομική  στήριξη των σκακιστικών αγώνων .
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ                                                                      Ο ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ
                 Ε.Σ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                           Ε.Σ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
                                           
                         ΣΚΟΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ                                                                   ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ      





                                  ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



ΣΧΟΛΕΙΟ:.......................................................................................................................................

ΟΜΑΔΑ


ΘΕΣΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


2η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


3η ΣΚΑΚΙΕΡΑ


4η ΣΚΑΚΙΕΡΑ
ΚΟΡΙΤΣΙ

ΑΝΑΠΛ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΑΞΗ
1


2







ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ
.......................................................................................................................................

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

…………………………………………            Τηλ. επικοινωνίας: …………………….





Σημ.: Η σειρά με την οποία δηλώνονται οι θέσεις των μαθητών, δεν αλλάζει και ισχύει για όλο το Πρωτάθλημα. Στην 4η σκακιέρα υποχρεωτικά θα αγωνιστεί κορίτσι. Αναπληρωματικό μέλος θα μπορεί, μετά από ενημέρωση του Διαιτητή, να συμμετέχει στην θέση κάποιου μαθητή από την βασική ομάδα. Δεν θα μπορούν να αναπληρώνουν αγόρια την θέση κοριτσιού στην 4η σκακιέρα.
Το παρόν χρησιμεύει και ως Δήλωση Συμμετοχής, και ως Βεβαίωση Σχολείου. Παρακαλούμε να σταλεί ενυπόγραφα με ΦΑΞ στον αριθμό 2231026417 υπ` όψιν κας Βαϊοπούλου, ή με e-mail στην διεύθυνση vaiopouloug@yahoo.gr

(Για το ομαδικό πρωτάθλημα)