Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα Σκάκι Εφήβων-Νεανίδων ΕΣΣΚΕ 2011


Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας , που συνδιοργάνωσε η Ένωση με την Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας στην Λαμία, στην αίθουσα των σκακιστικών ομίλων της πόλης.
Σε ένα ισχυρότατο τουρνουά έξη γύρων με ελβετικό σύστημα κληρώσεων, που συμμετείχαν περισσότεροι από 40 αθλητές και αθλήτριες σκακιστικών σωματείων της ΕΣΣΚΕ, πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας εφήβων και νεανίδων για το 2011 , αναδείχθηκε ο αθλητής της Σ. Ε. Βόλου Στέργιος Ζγουλέτας. Παρόν στην τελετή λήξης ο Grand Master Σπύρος Σκέμπρης, ο οποίος εξήρε το έργο της Ένωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά « η ΕΣΣΚΕ προσφέρει τεράστιο και σημαντικότατο σκακιστικό έργο στην Κεντρική Ελλάδα».

Στο παράλληλο όπεν τουρνουά των γονιών των σκακιστών, αυτός που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς ήταν ο Παναγιώτης Ζγουλέτας, επίσης αθλητής της Σ. Ε. Βόλου.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού, το ομαδικό πρωτάθλημα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2012 , το οποίο θα συμμετέχουν 15 σωματεία της ΕΣΣΚΕ και αναμένεται ισχυρότατο.

Φωτογραφίες απο τους αγώνες και τις απονομές δείτε εδώ